Li-plast CE-merkityt öljysäiliöt soveltuvat vaativiin olosuhteisiin

Li-plast ce-merkityt öljysäiliöt soveltuvat vaativiin olosuhteisiin

Li-Plast öljysäiliöiden vahvuus on niiden korkeassa laadussa ja pitkäikäisyydessä. Tuotteiden toimintaperiaate pohjautuu luotettavaan tuotantomenetelmään sekä ominaisuuksiltaan ainutlaatuisiin materiaalivalintoihin. Jatkuvalla tuotannon laadunvalvonnalla ja kehityksellä varmistimme, että säiliömme täyttivät myös asiakkaidemme asettamat korkeat vaatimukset.

Vuoden 2019 lopulla jouduimme luopumaan tuotannosta, kovasti kohonneiden tuotantokustannusten sekä uusien säiliöiden kysynnän romahtamisen johdosta.

Nailonista valmistetut Li-Plast öljysäiliöt soveltuvat niin lämmitys- kuin varavoimakoneiden polttoöljyn säilyttämiseen. Lisäksi niissä voidaan varastoida turvallisesti myös liuottimet ja kaikki hiilivetypohjaiset öljyt, kuten jäte-, voitelu- ja bioöljyt. Raaka-aineena nailon on polyamideihin lukeutuva tekninen muovi, joka on tunnettu kestävyydestään. Se kestää hyvin merkittävää mekaanista ja kemiallista rasitusta. Nailon on materiaalina taipuisaa ja sen paino-kestävyys suhde on hyvä, joka tekee siitä erinomaisen raaka-aineen öljynsäilöntään. Li-Plastin tuottamat säiliöt ovat käyttäjäystävällisiä ja todistetusti markkinoiden kestävimpiä.

Li-plast nailonsäiliö on markkinoiden parhaiten biopolttoöljylle soveltuva tuote. Säiliöt ovat käyttäjäystävällisiä ja markkinoiden kestävimpiä. Huolehtimalla säiliön varustuksesta ja oikeasta toiminnasta, ovat ne vielä vuosikymmenien ajan kestävät.

Luotettavaa säiliökauppaa jo kolmannessa sukupolvessa

Li-Plast Oy markkinoi ja myy Dehoustin öljy- ja varastosäiliöitä. Öljysäiliöt ovat päätuotteemme, joiden valmistamisesta meillä on yli neljän vuosikymmenen kokemus. Olemme toimittaneet yli 150 000 säiliötä niin kotitalouksien kuin teollisuudenkin tarpeisiin. Räätälöimme säiliöratkaisut aina asiakaskohtaisesti.

Historia

Li-Plast Oy perustettiin vuonna 1972, alkuperäisesti nimellä Li-Muovi Oy, jonka ensimmäisiä tuotteita olivat jätesäkit. Nopeasti nimi muuttui ja toiminta kasvoi sisällyttämään muutakin muovituotteiden valmistusta, kuten säiliöitä, kalalaatikoita ja jopa jollia. Uusi tehdas avattiin juhlallisin menoin Porin Mikkolassa vuonna 1973. Ensimmäiset tilapäisluvat öljysäiliölle saatiin jo samana vuonna, ja pysyvä lupa nailonsäiliölle (1500 litraa) saatiin 1975. Tällä samalla luvalla ja muuttumattomalla säiliöllä jatkettiin tuotantoa aina vuoteen 2019 asti. Vuodesta 2001 olimmekin ainoa eurooppalainen polyamidin (nailon) rotaatiovalaja, itse tehden raaka-aineemme monomeereistä.

Vuonna 2007 yhtiön toimiva johto kolmannessa sukupolvessa osti liiketoiminnan ja maahantuontiyrityksenä paremmin tunnettu Li-Trading Oy muutti nimensä yhtiöjärjestelyin Li-Plast Oy:ksi. Tällöin myös tuotantolaitos, joka sai väistyä Icco-kauppakeskuksen tieltä, siirrettiin uuden omistajan tiloihin Porin Ulasooriin, jossa vieläkin toimimme.

 

 

Yksittäisasennussarjat nailonöljysäiliöihin.