Dehoust

DEHOUST Öljysäiliö PE-Kombi 720 litraa

Tuotenumero 110. Jälleenmyyjätuote.

Dehoustin PE-Kombi-öljysäiliöt ovat korkealaatuisesta HD-polyeteenistä puhalletut, happidiffuusiokalvolla käsitellyt öljysäiliöt. Teräksinen, sinkitty valuma-allas on tukeva ja kestävä sekä optisella välitilan vuotoilmaisimella varustettu. Mekaaninen määrämittari sisältyy toimitukseen. Monipuolisten asennusvaihtoehtojen ja säiliön kapean muodon myötä saadaan vietyä ja asennettua niin ongelmallisiinkin saneerauskohteisiin kuin myös uusiin laitoksiin. Yksittäis- rivi- jono- tai kulma-asennus. Varastotuote edullisesti suoraan maahantuojalta.

Tekniset tiedot

  • Standardin EN 13341 mukainen, teräksisellä valuma-altaalla varustettu polyeteeninen öljysäiliö, happidiffuusiokalvolla käsitelty.
  • Vakiona 4 kpl 2″ kierreyhteet kannessa.
  • Yksittäis- tai sarja-asennukseen. Monipuoliset asennusvaihtoehdot riviin, jonoon tai kulmaan enintään kuuden säiliön kokonaisuuksiksi.
  • Säiliön takuu 15 vuotta. Takuu koskee ensiasennusta.
  • Koko: pituus 1100, leveys 700,  korkeus (ilman asennusosia) 1200 mm.

Asennussarjat ja varusteet

DE-A-01 asennussarjat Dehoustin PE-Kombi-säiliöille sarja-asennuksessa sisältävät säiliökohtaiset rajakytkimet ylitäytönestimelle. Täyttö- ja ilmaputken lähdöt samasta yhteestä imuputkiston ja ylitäytönestimen kanssa, mahdollistaen useamman vapaan kierrelähdön, esimerkiksi valvonta-automatiikalle tai useammalle polttimelle. Öljysäiliöiden asennussarjoihin sisältyy myös painetäyttöliitin ja ilmahattu, sekä 5m asennusjohto ylitäytönestimelle, eli se on vailla putkivetoja valmis.

Säiliöt voidaan asentaa riviin, jonoon tai kulmaan, käytettävissä olevan tilan mukaan.

Mahdollisuus vaikuttaa toimitussisältöön, mikäli käytetään varavoimakoneiden päivä- tai varastosäiliönä.

 

Ota yhteyttä, niin autamme sinua oikean asennussarjan valinnassa!

Toimitus

Toimitus asiakkaan toivomilla varusteilla. Useimmat tuotteistamme löytyvät varastostamme Porista. Toimitamme varastotuotteet sovitulla tavalla muutamassa päivässä.

 

2x720 Kombi öljysäiliöt

Suunnittelijalle

CAD-kuvat

Hae suunnittelun avuksi valmistajan CAD-kuvat (DWG).

Esitteet ja lisätiedot 

Saat yksityiskohtaisia lisätietoja valmistajan esitteistä.

Asennussarjavalikoima

Voit tutustua valmistajan koko valikoimaan.

Asennusluvat

Huomioithan, että öljysäiliöiden asennus on luvanvaraista. Alueellasi toimivat urakoitsijat löydät Lämmitysenergiayhdistyksen karttapalvelun avulla.