Dehoust

DEHOUST Öljysäiliö TrioSafe 1500 litraa

Tuotenumero 109. Jälleenmyyjätuote.

Dehoustin TrioSafe-öljysäiliöt ovat korkealaatuisesta HD-polyeteenistä puhalletut, happidiffuusiokalvolla käsitellyt öljysäiliöt. Muovinen valuma-allas on korroosiovapaa ja kestää hyvin myös erilaisia kemikaaleja, kuten esimerkiksi AdBlue. Mekaaninen määrämittari sisältyy asennussarjojen toimitukseen. Monipuolisten asennusvaihtoehtojen ja säiliön modulaarisuuden myötä saadaan vietyä ja asennettua niin ongelmallisiinkin saneerauskohteisiin, kuin myös uusiin laitoksiin. Varastotuote edullisesti suoraan maahantuojalta.

Tekniset tiedot

  • Standardin EN 13341 mukainen, muovisella valuma-altaalla varustettu polyeteeninen öljysäiliö. Soveltuu erinomaisesti myös AdBlue lisäaineelle sekä erilaisille kemikaaleille, jotka vaativat säilytettäessä valuma-altaallisen säiliön.
  • Säiliö on happidiffuusiokalvolla käsitelty. Kalvo vähentää oleellisesti öljyn hajun läpäisyä.
  • Vakiona 4 kpl 2″ kierreyhteet kannessa.
  • Yksittäis- tai sarja-asennukseen. Monipuoliset asennusvaihtoehdot riviin, jonoon tai kulmaan enintään kuuden säiliön kokonaisuuksiksi.
  • Säiliön takuu 15 vuotta. Takuu koskee ensiasennusta.
  • Koko: pituus 1580, leveys 790,  korkeus (ilman asennusosia) 1740 mm.

Asennussarjat ja varusteet

DE-A-01 asennussarjat Dehoustin TrioSafe-säiliöille sarja-asennuksessa sisältävät säiliökohtaiset rajakytkimet ylitäytönestimelle. Täyttö- ja ilmaputken lähdöt samasta yhteestä imuputkiston ja ylitäytönestimen kanssa, mahdollistaen useamman vapaan kierrelähdön, esimerkiksi valvonta-automatiikalle tai useammalle polttimelle. Asennussarjoihin sisältyy myös painetäyttöliitin ja ilmahattu, sekä 5m asennusjohto ylitäytönestimelle, eli se on vailla putkivetoja valmis.

Säiliöt voidaan asentaa yksittäin, riviin, jonoon tai kulmaan, käytettävissä olevan tilan mukaan.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua oikean asennussarjan valinnassa!

Toimitus

Toimitus asiakkaan toivomilla varusteilla. Useimmat tuotteistamme löytyvät varastostamme Porista. Toimitamme varastotuotteet sovitulla tavalla muutamassa päivässä.

 

TrioSafe öljysäiliöt

Suunnittelijalle

CAD-kuvat

Lataa suunnittelun avuksi valmistajan CAD-kuvat (DWG).

Esitteet ja lisätiedot 

Saat yksityiskohtaisia lisätietoja valmistajan esitteistä.

Asennussarjavalikoima

Voit tutustua valmistajan koko valikoimaan.

Asennusluvat

Huomioithan, että öljysäiliöiden asennus on luvanvaraista. Alueellasi toimivat urakoitsijat löydät Lämmitysenergiayhdistyksen karttapalvelun avulla.